Eget værksted

Så skete det!
I Maj 2014 flyttede jeg ind i mit næsten helt eget værksted! Min gode bekendte – og pottemagerkollega – Helle ringede omkring jul. Hun skulle flytte i større værksted, der var plads til en til, om jeg var interesseret i at leje mig ind hos hende. Jo tak, sagde jeg straks og uden tøven. Sikke et tilbud at få. Og efter adskillige år hvor mit keramiske virke har begrænset sig til at producere for andre, glædede jeg mig som en gal til at få fingrene i leret igen. Spændt var jeg på at se, hvad der dukkede op, når jeg satte mig ved drejeskiven igen efter så lang tid…
Nu er jeg så flyttet ind, og det er helt fantastisk. Værkstedet er suverænt. Stort og lyst og lækkert, dejlig atmosfære, perfekt beliggenhed. Jeg nyder hvert minut der, og glæder mig altid til at komme derom. Det ligger næsten lige om hjørnet, 5 minutter fra mit hjem. Hvor heldig har man lov at være?
Det er utrolig spændende at komme igang med mit eget igen. Jeg aner ikke, hvad det skal føre til, først og fremmest er det for min egen fornøjelses skyld, og så vil tiden vise, hvad det bringer. Om ikke andet er det en kærkommen lejlighed til igen at opdatere bloggen af og til, da der nu forhåbentlig bliver nogle nye billeder at poste snart.
Juhuu 😀