En sjov dag på klostertorv

I weekenden var vi afsted på kunsthåndværkermarked på Klostertorv. Elisabeth, Kirsten, Thordis og jeg delte en stand. For mit vedkommende var det første gang på marked, så det var utrolig dejligt at have et par andre at dele det med – ikke mindst en erfaren markedsrotte som Elisabeth 🙂 Jeg stod med lange ører og øjne og sugede til mig af alt, hvad der foregik omkring mig. Vi havde jo et par drejeskiver med og lavede cylindercatwalk, hvilket var rigtig sjovt. Folk var nysgerrige og deltagende, og især børnene syntes, det var skægt at se os i aktion og de fik lov at være med til at dekorere de nydrejede cylindre, inden de blev stillet på catwalken. Det var en utrolig sjov dag – selvom vejret absolut ikke var med os. Det blæste en pelikan, og alting fløj om ørene på os Også keramikken. Jeg mistede et par lågkrukker på den konto, som blæste ned fra bordet. De overlevede altså ikke at lande på klostertorvets brosten. De høje vaser, vi havde med, måtte vi lade stå i bilen. De blæste simpelthen omkuld for et godt ord. Men ikke desto mindre var humøret højt og vi havde en dejlig dag.
Lidt stemningsbilleder fra dagen: