Handelsbetingelser


Nanna Heydorn Keramik

Græsbjergvej 6a, Strands

8420 Knebel

61334759

CVR: 42164739


Håndlavede produkter

Vær opmærksom på, at der er tale om håndlavet keramik, derfor kan en vare afvige lidt fra det billede, du ser på webshoppen. Der kan være små forskelle i farvenuance, form, størrelse m.m. Hvert enkelt produkt er fremstillet ved drejeskiven af mig, Nanna Heydorn, og har været igennem mine hænder mange gange før det er klar til salg, der er altså ikke tale om maskinel masseproduktion.


Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Nanna Heydorn Keramik tager imod online betalinger med Visa/Dankort, Visa og Mastercard. Jeg pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Nanna Heydorn Keramik benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.


Levering

Din ordre afsendes normalt indenfor 1-4 hverdage, såfremt varen er på lager.

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver jeg dig besked på mail.

Jeg leverer kun til privatadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland.

Ønsker du forsendelse til udlandet er du velkommen til at kontakte mig for at finde en løsning.

Alle varer leveres med GLS til pakkeshop, medmindre andet aftales.

Levering koster 60 kr.


Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på min webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Fortrydelse skal meldes til mig senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være mig i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på post@nannaheydorn.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Keramikken skal være ubrugt og i samme stand som ved modtagelse og du skal sørge for at emballere keramikken forsvarligt, når du sender varer retur.


Returvarer sendes til:

Nanna Heydorn Keramik

Græsbjergvej 6a, Strands

8420 Knebel


Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til Nanna Heydorn Keramik i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert brug af produktet.


Persondatapolitik

Når du køber en vare og selv videregiver oplysningerne, modtager jeg kundedata. Som dataansvarlig behandler jeg dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Jeg anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i min fragthåndtering . Jeg har indgået databehandleraftaler med mine partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.