Workshops

Øv! Der er i øjeblikket ikke nogen workshops i kalenderen.

Hvis du vil have besked, når jeg slår nye workshops op, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på siden.

Workshops 2022

Workshops er kortere kurser – f.eks en aften eller en formiddag – hvor vi sammen fordyber os i et tema. P.t. er der ikke nogen workshops i kalenderen. Du er velkommen til at skrive til mig, hvis du har ønsker eller ideer til en bestemt workshop.

SKRIV MIG OP

Praktiske oplysninger
(Fælles for alle workshops)

Betaling:

Kursusgebyret betales på mobilepay eller via bankoverførsel (betalingsoplysninger sendes efter tilmelding). Når betalingen er modtaget, er din plads på holdet sikret. Indtil 14 dage før kursusstart kan pladsen refunderes. Herefter er tilmelding bindende, men pladsen kan evt sælges til en anden, hvis du bliver forhindret (kontakt mig i så tilfælde).

Tilmelding:

Foregår på mail til post@nannaheydorn.dk eller ved at bruge kontaktformularen her på siden
Send dit fulde navn, tlf.nr og mailadresse samt hvilket kursus du ønsker plads på.

Tilmelding foregår efter først til mølle, og det plejer at gå stærkt med tilmeldingerne, så vent ikke for længe, hvis du vil med…

Andet

Der er the og (nes)kaffe ad libitum.

Du skal have tøj på, der må blive beskidt – også skoene. Tag evt et forklæde med, hvis du har et.

Kurserne foregår i værkstedet Keramik i bageriet, som ligger i landsbyen Strands i hjertet af Mols.

Vel mødt og mange gode hilsener fra

Nanna

“ *****  5 kæmpe stjerner fra mig, for undervisning, faglighed, engagement og søde medkursister”

Bente

Efteråret er for alvor over os og de lyse timer bliver færre og færre. Det er tid til indendørs hygge, varm kakao og levende lys. Jeg vil gerne invitere dig til at komme og bruge en aften sammen med mig i Rødegaards hyggelige keramikværksted, hvor vi skal lave fine lanterner i det smukke, hvide porcelæn. Porcelæn har den helt særlige egenskab at det bliver transparent når det brændes ved de høje temperaturer i keramikovnen, så lyset kan skinne igennem det. Lanternerne kan laves med pladeteknik eller modelleres op. Vi vil arbejde med at lave mønstre i porcelænet, aftryk, udskæringer m.m., som lyset kan skinne igennem. Jeg demonstrerer forskellige teknikker og du behøver ikke nogen forhåndskendskab til ler eller porcelæn.

SKRIV TIL MIG, HVIS DU VIL VIDE MERE